Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص شرایط مسافران خارجی ورودی به استان، گفت: مسافران ورودی از مبادی مرز هوایی فرودگاه تبریز و دو مرز زمینی نوردوز و جلفا  باید حتما تست پی سی آر خود را حداکثر ظرف ۷۲ ساعت ارائه دهند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،  حسین حقائی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرایط خروج از استان و سفر به کشورهای خارجی نیز متفاوت بوده و هر کشور، شرایط مخصوصی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرایط در سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز با عنوان الزامات سفر قابل دسترسی است.

وی افزود: اگر واکسن‌های تزریق شده به افراد در کشور مقصد قابل قبول نباشد، مجوز تزریق تا دوز پنجم، حداقل با فاصله یک ماه در مواقع ضرورت به ما داده شده است.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا دانشگاه علوم پزشکی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۳۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق ۳.۹ میلیون فرآورده خونی به بیماران در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: سال گذشته بیش از سه میلیون و ۹۰۰ هزار خون و فرآورده خونی در سراسر کشور به بیماران تزریق شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مصطفی جمالی روز پنجشنبه در جریان سفر هیئت دولت به قم در دیدار آیت‌الله سید جواد شهرستانی نماینده آیت‌الله علی سیستانی در قم، اظهار داشت: هر فرد از 18 سالگی می‌تواند خون اهدا کند؛ بر این اساس هر نفر می‌تواند بیش از 200 بار در طول عمر خود خون اهدا کند.

وی افزود: با توجه به این‌که هر خون به سه بخش تقسیم می‌شود، در واقع هر نفر با اهدای خون خون، در طول عمرش می‌تواند جان 600 تا 700 نفر را نجات دهد.

مدیرعامل انتقال خون کشور ادامه داد: اهداکنندگان خون سرداران گمنام سلامت هستند و نقش مهمی در سلامتی دارند.

جمالی بیان کرد: پزشکی که در مراکز انتقال خون خدمت می‌کند، به‌ طور میانگین روزی 30 نفر را معاینه می‌کند و باعث می‌شود چند صد هزار نفر خون اهدا کنند. اگر انتقال خون یک روز تعطیل باشد، بسیاری از بخش‌های جراحی در بیمارستان‌ها توان ارائه خدمات به بیماران را نخواهند داشت.

وی با بیان این‌که نقش انتقال خون نقش حیاتی است، تصریح کرد: از هر سه نفر، یک نفر تا آخر عمر نیاز به خون یا فرآورده خونی خواهد داشت. سال گذشته بیش از سه میلیون و 900 هزار خون و فرآورده خونی در سراسر کشور به بیماران تزریق شد.

مدیرعامل انتقال خون کشور اظهار داشت: زمینی برای ساخت مرکز انتقال خون در شهرک پردیسان قم در نظر گرفته شده و پیش‌بینی می‌شود ساخت آن 2 سال به طور انجامد. با آغاز به کار این مرکز، خون مورد نیاز بیمارستان‌های این نقطه از شهر قم به‌ویژه بیمارستان قلب(نور) تامین خواهد شد.

رئیس سازمان انتقال خون در دومین سفر استانی رئیس جمهور و اعضای دولت به قم، آیت‌الله رئیسی را همراهی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تزریق ۳.۹ میلیون فرآورده خونی به بیماران در سال ۱۴۰۲
  • اعزام ۳۵۰۰ زائر حج از فرودگاه همدان
  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • سرگردانی مسافران در فرودگاه‌های انگلیس در پی بروز اشکال فنی در رایانه‌ها
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت
  • احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • قابل توجه مسافران حج؛ ورود این موارد به خاک عربستان ممنوع است
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی